Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Balíčky "DNES VAŘÍM JÁ"
  3. DNES VAŘÍ MÁMA - Hráškový krém s krutónky + Hovězí loupaná plec na smetaně, domácí karovarslý knedlik Balíček pro 2 -4 osoby

DNES VAŘÍ MÁMA - Hráškový krém s krutónky + Hovězí loupaná plec na smetaně, domácí karovarslý knedlik Balíček pro 2 -4 osoby

  • Novinka

Skvělá nabídka uceleného menu pro 4 člennou rodinu

Kompletní specifikace Jelikož sis objednala náš set, považuješ se za akční MÁMU , a právě takové máme rádi … Provedeme tě teď bod po bodu setem „dnes... celý popis
Dostupnost
Skladem
Velikost
cena od 445 Kč
od 387 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:609
Kompletní specifikace
Kompletní specifikace

Jelikož sis objednala náš set, považuješ se za akční MÁMU , a právě takové máme rádi … Provedeme tě teď bod po bodu setem „dnes vaří Máma“ , a tím jak ze sebe během pár minut udělat šéfkuchařku. Video návod pak nalezneš na přiloženém odkazu QR kódu. / doplníme /

 

Hráškový krém s krutóny

Hovězí loupaná plec na smetaně, Domácí karlovarský knedlík

Čokoládová pěna

 

  • Budeme potřebovat kastrůlek s pařákem či parní troubu.
  • Hráškovou polévku vylij opatrně do rendlíku o minimálním obsahu 1,5l a ohřívej na sporáku na 1/2 výkonu. Na plynovém sporáku míchej častěji at se polévka nepřichytí. Po chvíli by měla bát polévka horká. Hotovou polévku dekoruj přiloženými krutónky, můžes použít smetanu nebo olivový olej.
  • Hráškový krém děláme pouze z hrášku, silného vývaru, smetany, másla a kousky máty. vše zavaříme, mixujeme v termomixu a prudce zachladíme aby se k tobě dostala v krásné barvě.
  • Na pařáček si nakrájej karlovarský knedlík, na síle plátků záleží pouze kvůli délce ořívání. Doporučujeme minimálně 2 cm široké plátky, můžeš ohřívat jednotlivé porce vcelku. Bude pokrm lépe vypadat. 
  • Karlovarské knedlíky děláme z vlastní veky, mléka, bylinek, másla, vaječného sněhu, žloutků a trochy muškátového oříšku.
  • Hovězí maso vložíme do rendlíku včetně omáčky a taktéž zahříváme na cca 1/2 výkonu sporáku. Doporučujeme ti to přiklopit a častěji míchat, jelikož má omáčka tendence prskat / bublat.
  • Maso špikujeme, nakládáme a dusíme při 125st C 5 hodin. Omáčka se mixuje z výpeku, zeleniny, bylinek a koření / které se aplikuje do varného sáčku / V omáčce není gram mouky a tak pokud máš doma celiaka, stačí mu k omáčce uvařit bezlepkové těstoviny.
  • Jako dezert si připravte skvělou čokoládovou pěnu. Tu máš připravenou v cukrářském pytlíku, stačí tedy pouze ustřihnout růžek a nastříkat na misku. Dekoruj přiloženou mátou a ovocnou omáčkou
  • Čokoládová pěna je ze 70% čokolády, převařené smetany. Nepřidáváme stužovadla, ani konzervanty. Skladuj v pytlíku, po otevření spotřebuj do 2 hodin.

 

 

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
608 381 094 (Po-Ne, 8-20 hod.)
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete
Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Ne, 8-20 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz