DNES VAŘÍ MÁMA - Hráškový krém s krutónky + Hovězí loupaná plec na smetaně, domácí karovarslý knedlik Balíček pro 2 -4 osoby

- Kompletní specifikace
- Související zboží2
- DNES VAŘÍ MÁMA - Hráškový krém s krutónky + Hovězí loupaná plec na smetaně, domácí karovarslý knedlik Balíček pro 2 -4 osobydo 36 hodincena od 445 Kčcena od 387 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Kompletní specifikace
Jelikož sis objednala náš set, považuješ se za akční MÁMU , a právě takové máme rádi … Provedeme tě teď bod po bodu setem „dnes vaří Máma“ , a tím jak ze sebe během pár minut udělat šéfkuchařku. Video návod pak nalezneš na přiloženém odkazu QR kódu. / doplníme /
Hráškový krém s krutóny
Hovězí loupaná plec na smetaně, Domácí karlovarský knedlík
Čokoládová pěna
- Budeme potřebovat kastrůlek s pařákem či parní troubu.
- Hráškovou polévku vylij opatrně do rendlíku o minimálním obsahu 1,5l a ohřívej na sporáku na 1/2 výkonu. Na plynovém sporáku míchej častěji at se polévka nepřichytí. Po chvíli by měla bát polévka horká. Hotovou polévku dekoruj přiloženými krutónky, můžes použít smetanu nebo olivový olej.
- Hráškový krém děláme pouze z hrášku, silného vývaru, smetany, másla a kousky máty. vše zavaříme, mixujeme v termomixu a prudce zachladíme aby se k tobě dostala v krásné barvě.
- Na pařáček si nakrájej karlovarský knedlík, na síle plátků záleží pouze kvůli délce ořívání. Doporučujeme minimálně 2 cm široké plátky, můžeš ohřívat jednotlivé porce vcelku. Bude pokrm lépe vypadat.
- Karlovarské knedlíky děláme z vlastní veky, mléka, bylinek, másla, vaječného sněhu, žloutků a trochy muškátového oříšku.
- Hovězí maso vložíme do rendlíku včetně omáčky a taktéž zahříváme na cca 1/2 výkonu sporáku. Doporučujeme ti to přiklopit a častěji míchat, jelikož má omáčka tendence prskat / bublat.
- Maso špikujeme, nakládáme a dusíme při 125st C 5 hodin. Omáčka se mixuje z výpeku, zeleniny, bylinek a koření / které se aplikuje do varného sáčku / V omáčce není gram mouky a tak pokud máš doma celiaka, stačí mu k omáčce uvařit bezlepkové těstoviny.
- Jako dezert si připravte skvělou čokoládovou pěnu. Tu máš připravenou v cukrářském pytlíku, stačí tedy pouze ustřihnout růžek a nastříkat na misku. Dekoruj přiloženou mátou a ovocnou omáčkou
- Čokoládová pěna je ze 70% čokolády, převařené smetany. Nepřidáváme stužovadla, ani konzervanty. Skladuj v pytlíku, po otevření spotřebuj do 2 hodin.
Zboží zařazeno v kategoriích