DNES VAŘÍ TÁTA - Dýňová polévka, kančí hřbet SOUS VIDE, gratinované brambory, květákové ragú, Balíček pro 2 nebo 4 osoby
- Novinka
- Akce
- TOP produkt

Zpět
Další
- Kompletní specifikace
- Související zboží2
- DNES VAŘÍ TÁTA - Dýňová polévka, kančí hřbet SOUS VIDE, gratinované brambory, květákové ragú, Balíček pro 2 nebo 4 osobySkladem2 990 Kč2 600 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Jelikož sis objednal náš set, považuješ se za akčního TÁTU, a právě takové máme rádi … Provedeme tě teď bod po bodu setem „dnes vaří Táta“ , a tím jak ze sebe během pár minut udělat šéfkuchaře. Video návod pak nalezneš na přiloženém odkazu QR kódu. / doplníme/
Silný hovězí vývar, maso, zelenina, nudle
Kančí hřbet SOUS VIDE, květákové ragú, gratinované brambory a silný jus
Čokoládový dortík
PROSECCO
- Předehřej si troubu na 160-180 st. C.
- Silný vývar přelej do rendlíku o minimálním obsahu 1,5l a dej na sporák, který zapni na stupeň 6 z 9, popřípadě 2/3 výkonu sporáku. Přiloženou zeleninu si nakrájej na libovolně velké kostičky dle Tvé preference. Pozor na plynové, je třeba čatěji promíchat… Polévka by měla být teplá během pár minut.
- Hovězí vývar opravdu děláme z kostí, masa, zeleniny, koření a bylinek. Táhneme minimálně 24h. Poté polévku cedíme a dále redukujeme
- Do trouby na pečící tácek/plech či pekáček vlož na pečící papír gratinované brambory. Pekáček vybereme tak veliký, aby se bramborám vešel i kančí hřbet.
- Od nás jsou brambory povařené se smetanou, solí, bylinkami poté zapečeny na 145st C..
- Květákové ragú ohřej na sporáku stejně jako polévku, buď použij nový redlík, popřípadě ten od vývaru.
- Květák očistíme, uděláme malé růžičky, a dusíme ve smetaně. Ragú osolíme, opepříme, trochu muškátového oříšku a redukujeme.
- K bramborám po 5 minutách vložíme kančí hřbet na max. 7 minut, poté vyndej, přiklop a nechej dalších 5 minut odležet. Troubu si nechejte zapnutou na dezert. Zvyšte teplotu na 200st. C…
- Kančí hřbet připravujeme metodou „SOUS VIDE“ na 57st. dle velikosti 2-3 hodiny.
- Jako dezert si připrav skělý čokoládový dortík. Při podávání hlavního chodu vlož dortík do trouby a pečte 12 minut. Pokud máte doma zmrzlinu, bude fajn ji dezert doplnit .
- Dortik je plný čokolády, másla, trocha cukru a vejce. Máslo se rozpustí s čokoládou, do rozpuštěné směsi se vmíchává cukr a vejce… Směs se musí nechat před pečením vychladnout.
Potřebujete poradit?
Zboží zařazeno v kategoriích