Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-20 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Balíčky "DNES VAŘÍM JÁ"
  3. DNES VAŘÍ TÁTA Hovězí vývar + Jehněčí kýta, silná šťáva, bramborové noky , Balíček pro 2 nebo 4 osoby

DNES VAŘÍ TÁTA Hovězí vývar + Jehněčí kýta, silná šťáva, bramborové noky , Balíček pro 2 nebo 4 osoby

Svělá nabídka uceleného menu pro 4 člennou rodinu

Jelikož sis objednal náš set, považuješ se za akčního TÁTU, a právě takové máme rádi … Provedeme tě teď bod po bodu setem „dnes vaří Táta“ , a tím jak... celý popis
Dostupnost
Skladem
Velikost
Cena před slevou
590 Kč
560 Kč
487 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:608
  • Kompletní specifikace
  • DNES VAŘÍ TÁTA   Hovězí vývar + Jehněčí kýta, silná šťáva, bramborové noky , Balíček pro 2 nebo 4 osoby
    DNES VAŘÍ TÁTA Hovězí vývar + Jehněčí kýta, silná šťáva, bramborové noky , Balíček pro 2 nebo 4 osoby
    Skladem
    560 Kč
    487 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Jelikož sis objednal náš set, považuješ se za akčního TÁTU, a právě takové máme rádi … Provedeme tě teď bod po bodu setem „dnes vaří Táta“ , a tím jak ze sebe během pár minut udělat šéfkuchaře. Video návod pak nalezneš na přiloženém odkazu QR kódu. / doplníme/

 

Dýňová polévka

Jehněčí kýta, listový špenát, bramborové nočky

PANNA COTTA ze zakysaného podmáslí

 

 

Předehřej si troubu na 140-160 st. C.

  • Dýňovou polévku přelej do rendlíku o minimálním obsahu 1,5l a vlož na sporák, ketrý zapni na stupeň 6 z 9, popřípadě 2/3 výkonu. Pozor na plynové, je třeba častěji promíchat… Polévka by měla být teplá během pár minut. Polévku můžeš dekorovat přiloženými bylinkami. Pokud máš olivový, dýňový olej a nebo klidně drcenými oříšky.
  • Dýňovou polévku vždy děláme tak, že dýni předpečeme v troubě na 180st. C do měkka až začnou kraje nakrájené dýně hnědnout. Upečenou a nevychladlou dýni mixujeme nejlépe v mixéru, přidáme vývar, smetanu, osolíme, osladíme a přidáme curry červenou pastu.
  • Na malé pánvičce či rendlíku rozpusť trošku másla / když nebudeš mít, stačí trocha oleje / a až bude máslo pěnit vysyp pytlík z nočky. Prohřívej pomalu. Nočky vlož na pečící tácek s pečícím papírem společně s jehnčí kýtou, nechej v troubě prohřívat. V použitém rendlíku ohřeješ špenát. ten vybal, nasyp ho rendlíku a nalij na špenát smetanový rozvar. Prohřej na 1/2 výkonu ať se ti to nepřipaluje a míchej pravidelně. Pozor na prskání, použij pokličku, pokud máš.
  • Naše noky jsou dělané trochu jinak, Základem jsou kvalitní brambory, semolina a trocha másla. Připravujeme je jako naše babičky škubánky. Nejsou v nich vejce za to obsahují trochu parmazánu.
  • Jehněčí kýtu pečeme v kuse pomalu s velkým kusem rozmarýnu a česneku. Solíme, pepříme.
  • Špenát bereme čerstvý a zarestováváme. Rozvar ze smetany, česneku, šalotky a trochy vývaru. Toto vše svařené na polovinu svého obsahu.
  • Dezert stačí pouze otevřít a dekorovat přiloženou ovocnou omáčkou.
  • PANNA COTTA je u nás ze zakysaného podmáslí, mléka a želatiny. 
Zboží zařazeno v kategoriích

Potřebujete poradit?

Zákaznická podpora
608 381 094 (Po-Ne, 8-20 hod.)
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete
Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Ne, 8-20 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz