DNES VAŘÍ TÁTA Hovězí vývar + Jehněčí kýta, silná šťáva, bramborové noky , Balíček pro 2 nebo 4 osoby
- Akce

- Kompletní specifikace
- DNES VAŘÍ TÁTA Hovězí vývar + Jehněčí kýta, silná šťáva, bramborové noky , Balíček pro 2 nebo 4 osobySkladem560 Kč487 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Jelikož sis objednal náš set, považuješ se za akčního TÁTU, a právě takové máme rádi … Provedeme tě teď bod po bodu setem „dnes vaří Táta“ , a tím jak ze sebe během pár minut udělat šéfkuchaře. Video návod pak nalezneš na přiloženém odkazu QR kódu. / doplníme/
Dýňová polévka
Jehněčí kýta, listový špenát, bramborové nočky
PANNA COTTA ze zakysaného podmáslí
Předehřej si troubu na 140-160 st. C.
- Dýňovou polévku přelej do rendlíku o minimálním obsahu 1,5l a vlož na sporák, ketrý zapni na stupeň 6 z 9, popřípadě 2/3 výkonu. Pozor na plynové, je třeba častěji promíchat… Polévka by měla být teplá během pár minut. Polévku můžeš dekorovat přiloženými bylinkami. Pokud máš olivový, dýňový olej a nebo klidně drcenými oříšky.
- Dýňovou polévku vždy děláme tak, že dýni předpečeme v troubě na 180st. C do měkka až začnou kraje nakrájené dýně hnědnout. Upečenou a nevychladlou dýni mixujeme nejlépe v mixéru, přidáme vývar, smetanu, osolíme, osladíme a přidáme curry červenou pastu.
- Na malé pánvičce či rendlíku rozpusť trošku másla / když nebudeš mít, stačí trocha oleje / a až bude máslo pěnit vysyp pytlík z nočky. Prohřívej pomalu. Nočky vlož na pečící tácek s pečícím papírem společně s jehnčí kýtou, nechej v troubě prohřívat. V použitém rendlíku ohřeješ špenát. ten vybal, nasyp ho rendlíku a nalij na špenát smetanový rozvar. Prohřej na 1/2 výkonu ať se ti to nepřipaluje a míchej pravidelně. Pozor na prskání, použij pokličku, pokud máš.
- Naše noky jsou dělané trochu jinak, Základem jsou kvalitní brambory, semolina a trocha másla. Připravujeme je jako naše babičky škubánky. Nejsou v nich vejce za to obsahují trochu parmazánu.
- Jehněčí kýtu pečeme v kuse pomalu s velkým kusem rozmarýnu a česneku. Solíme, pepříme.
- Špenát bereme čerstvý a zarestováváme. Rozvar ze smetany, česneku, šalotky a trochy vývaru. Toto vše svařené na polovinu svého obsahu.
- Dezert stačí pouze otevřít a dekorovat přiloženou ovocnou omáčkou.
- PANNA COTTA je u nás ze zakysaného podmáslí, mléka a želatiny.
Zboží zařazeno v kategoriích